miércoles, 25 de septiembre de 2013
ALIMENTS LÀCTICS
DERIVATS LÀCTICS DE LA LLET
La llet és la base per poder preparar i gaudir de diferents formes de presentació d'aquest aliment.
En la imatge podem veure el sortit de presentacions disponibles en qualsevol supermercat o tenda de barri.
Iogurt, flam de formatge, flam de café, flam d'ou, de vainilla, mató.....
Com es fa el iogurt industrialment ?
http://www.youtube.com/watch?v=gKYUgKnOxiA
https://www.google.es/search?q=FLAM+d%27ou&client=firefox-a&hs=vwl&rls=org.mozilla:ca:official&channel=np&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=IdRDUu6RKcbGswb1tYGIBQ&ved=0CD0QsAQ&biw=1366&bih=634&dpr=1
Fem flams
http://www.lacuinadecasa.com/portfolio/flam-dou-de-tota-la-vida/
Bacteris del iogurt
http://elsbacterisdeliogurt.blogspot.com.es/
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario